Περιεχόμενα Δικαιώματα Υποχρεώσεις η-Πνύκα Αναζήτηση

Τηλεϊατρική
Προηγούμενη Σελίδα Υπάρχει Ανάγκη; Τι είναι η Τηλεϊατρική; Γρήγορο Μάθημα Σχεδιάστε Υπηρεσίες Που Λειτουργεί Πολιτικές και Στρατηγικές Έρευνητικά Έργα Απασχόληση Εκπαίδευση Αξιολόγηση ΥΤ Απορίες Ένας Γρίφος Δημοσιεύσεις ΕΙΦ Ιστορία 1989-σήμερα

Κάθε ένας που ενδιαφέρεται να μάθει τι είναι η Τηλεϊατρική, πως μπορεί να σχεδιαστούν υπηρεσίες Τηλεϊατρικής και να πληροφορηθεί σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην Ελλάδα, πρέπει να επισκεφτεί τις σελίδες που είναι προσβάσιμες από τον κατάλογο των επιλογών στο τέλος αυτής της σελίδας ή τις προεπιλογές στο πάνω σημείο της σελίδας. 

Το επίπεδο είναι προσιτό σε όλους, εκτός από τα παιδιά. Σχετική δυσκολία παρουσιάζει επίσης και το «Γρήγορο Μάθημα», λόγω της ειδικής παρουσίασής του. 

Αν παρόλα αυτά έχετε ακόμα απορίες μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι και άλλοι μπορεί να έχουν τις ίδιες με εσάς απορίες. Για το λόγο αυτό ετοιμάσαμε ορισμένες ερωτήσεις που γίνονται συχνά και τις απαντήσαμε προκαταβολικά για σας. Κάντε κλικ στο «Απορίες» και ελπίζουμε να τις λύσουμε.

 

 

 

horizontal rule

Copyright 2002: Ασκληπιακό Πάρκο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Τελευταία ενημέρωση / Last modified: 04/16/04