Περιεχόμενα Δικαιώματα Υποχρεώσεις η-Πνύκα Αναζήτηση

Καλλίπολις
Απασχόληση Ελεύθερος χρόνος Ενημέρωση η-Υγεία Περιβάλλον Πολιτισμός Πρόνοια

 

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ  "ΑΣΚΛΗΠΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ"...  

horizontal rule

Περί τίνος πρόκειται ...

Πρόκειται για την πρώτη πιλοτική εφαρμογή ενός Σύγχρονου Ασκληπιείου, δηλ χώρων  εντός των οποίων παρέχονται προς τους πολίτες υπηρεσίες Υγείας και Πολιτισμού.  Τα Σύγχρονα Ασκληπιεία αντλούν της έμπνευσή τους από τα Ασκληπιεία της αρχαιότητας.

Το Ασκληπιακό Πάρκο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του  "Ασκληπιείου  Πάρκου Αθηνών".

Το Ασκληπιακό Πάρκο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιεί σε πρώτη προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών Υγείας και Πολιτισμού με τη βοήθεια τηλεματικών τεχνολογιών.  Η εφαρμογή αυτή αξιοποιεί την προηγμένη τηλεματική υποδομή που έχει αναπτυχθεί στη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών που τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2001. Πολεοδομικά αναπτύσσεται εντός των εγκαταστάσεων των Εργαστηρίων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην περιοχή Γουδή του Δήμου Αθηναίων.

horizontal rule

Εξασφάλιση πόρων ...

Η Πύλη ΠΑΝΑΚΕΙΑ χρηματοδοτείται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουν υπογράψει της σχετική «Συμφωνία Συνεργασίας». Έτσι οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς, στο τομέα αυτό.

horizontal rule

Επικοινωνία...

Είστε ο υπ' αριθμόν  Hit Counter  Επισκέπτης

Οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού και ανάπτυξης της Πύλης ΠΑΝΑΚΕΙΑ είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτριος Σωτηρίου και ο μεταπτυχιακός σπουδαστής και συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχαήλ Γκατζώνης, απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιείστε για τον:

Δημ. Σωτηρίου, τηλέφωνο 210 746 23 74, φαξ: 210 746 23 69, e-mail: dsotiri@cc.uoa.gr

Μιχ. Γκατζώνη, τηλέφωνο 210 746 23 76, φαξ: 210 746 23 69, e-mail: gatzonis@med.uoa.gr

horizontal rule

Copyright 2002: Ασκληπιακό Πάρκο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Τελευταία ενημέρωση / Last modified: 04/16/04